Фудбалски Савез Браничевског округа

Његошева 15 Л 11 П.Фах 94 12000 Пожаревац & Телефон 066-855-155-3 & Комерцијална банка 205-41648-80

Семинар службених лица лига ФСБО

СЕМИНАРИ СЛУЖБЕНИХ ЛИЦА ЛИГА ФСБО: БОЛ 05.03.2022. И МФЛ 06.03.2022.

Пре почетка пролећног дела првенства лига ФС Браничевског округа, одржани су Семинари службених лица и то у суботу 05.03.2022.године Браничевска окружна лига и у недељу 06.03.2022.године обадве МФЛ лиге. Семинар је одржан у ресторану „Препород“ у Забели док је провера физичке спремностиу судија одржана на стадиону „Бора Бека“ у Костолцу.

Браничевска окружна лига (субота): На семинар је позвано 29 судија, присутно је било 24 судија који су успешно положили физичке норме као и тест од 20 питања. На семинар је позвано 27 делегата а присутно је било 24 делегата који су успешно положили тест од 20 питања. Семинар је надгледао контролор ССОС ФСРЗС инструктор прве категорије Зоран Младеновић из Смедерева, који је био задовољан резултатима и на који начин је спроведен семинар. На семинару су судије и делегати упознати са новим УЕФА видео материјалом и скренута им је пажња какве грешке су правили приликом рада у опреативном систему ФСС Комет.

МФЛ Дунав (недеља): На семинар је позвано 27 судија, присутно је било и успешно положио 21 судија. На семинар је позвано 22 делегата, присутно је било и успешно положило 19 делегата.

МФЛ Млава (недеља): На семинар је позвано 23 судија, присутно је било и успешно положило 19 судија. На семинар је позвано 19 делегата, присутно је било и успешно положило семинар 16 делегата.

Руководство семинара било је: Горан Милановић председник ССОС ФСБО, Драгиша Јовановић ген.секретар ФСБО и Зоран Демић председник техничке комисије ССОС ФСБО, на челу комисије за теоретску проверу био је Срђан Грујић члан техничке комисије ССОС ФСБО, док је на челу комисије за физичку проверу судија био Ненад Илић члан техничке комисије ССОС ФСБО, на челу здравствене комисије био је Др. Душан Антић. Задужен за администрацију и организацију семинара био је Емил Јанковић секретар ССОС ФСБО, остали чланови комисије су били: Маја Милошевић, Иван Јовановић, Дејан Ђорђевић, Александар Станковић, Ненад Перић, Милош Тодоровић и Милан Новаковић. На семинару су били присутни и комесари лига ФСБО: БОЛ: Денис Перић и Златко Стокић, МФЛ Дунав: Бобан Огњановић и Александар Илић и МФЛ Млава: Дејан Рашковић.

Судије све три лиге приликом пријаве на семинар добили су белу мајцу за загревање и нову судијску опрему Келме у којој ће од пролећног дела првенства такмичарске 2021/2022.године да суде на лигама ФСБО.

Обадва дана на затварању семинара, службеним лицима обратили су се Горан Милановић председник ССОС ФСБО и Томислав Ивановић председник ФСБО и захвалили на поштовању сатнице семинара, дисциплини и доброј припремљености за семинар и пожелели пуно среће и успеха у пролећном делу у обављању дужности на лигама ФСБО.