Фудбалски Савез Браничевског округа

Његошева 15 Л 11 П.Фах 94 12000 Пожаревац & Телефон 066-855-155-3 & Комерцијална банка 205-41648-80

Изборна скупштина судијске организације ФСБО

ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ССОС ФСБО – РЕСТОРАН „ПРЕПОРОД“ ЗАБЕЛА 24.08.2022.

Радно председништво Изборне скупштине ССОС ФСБО
Горан Милановић, председник ССОС ФСБО за мандатни период 2022-2026.

У среду 24.08.2022.године у сали ресторан „Препород“ у Забели одржана је седница Изборне скупштине судијске организације ФС Браничевског округа. Седницу је отворио досадашњи председник судијске организације ФСБО Горан Милановић и поздравио делегате скупштине и госте.
Гости на седници Скупштине били су Томислав Ивановић, председник ФСБО, Зоран Демић, заменик председника ФСБО, Драгиша Јовановић, ген.сек. ФСБО, Радиша Живановић (Евротрговина) и Војкан Бојатовић (Минел Еним).  
По усвајању Дневног реда изабрана су радна тела Скупштине. 
Радно председништво радило је у следећем саставу: Срђан Грујић(Пожаревац), председник и Жељко Радовановић (Жагубица) и Зоран Лазић (Кучево), чланови.
Емил Јанковић, записничар 
Верификациона комисија: Марко Рацић (Петровац), председник и Ненад Перић (Жагубица) и Милан Новаковић (Кучево), чланови 
Оверачи записника су: Југослав Перић (Пожаревац) и Милош Тодоровић (Мало Црниће).
Председник верификационе комисје Марко Рацић, констатовао је да су присутна 17 делегата Скупштине ССОС ФСБО од 18 делегата, и једногласно су им верификовани мандати. 
Извештај о раду поднео је досадашњи председник Горан Милановић, председник надзорног одбора ССОС ФСБО Славиша Милутиновић у свом извештају навео је да је рађено у складу са Правиником ССОС ФСБО и у складу са донетим Одлукама и предложио делегатима Скупштине да усвоје Извештај. Извештај је једногласно усвојен. 
У складу са Правилником ССОС ФСБО предлог за председника стигао је за Горана Милановића из Петровца на Млави инструктора прве категорије, који је обављао дужност председника ССОС ФСБО и у предходном мандатном периоду. После дискусије, председавајући ставио је предлог на гласање и једногласно је изабрана за председника за мандатни период 2022-2026.године.
Ново изабрани председник у првом обраћању по избору, захвалио се делегатима скупштине, најавио нове акције и пројекте, где ће акценат да се стави на још већем омасовљењу и предложио остале чланове Извршног одбора : Драган Николић (Пожаревац) и Милан Николић (Жабари), потпредседници и чланове: Радомир Миладиновић (Велико Градиште), Слободан Ивић (Голубац), Милан Новаковић (Кучево), Марко Рацић (Петровац на Млави), Милош Тодоровић (Мало Црниће) и Жељко Радовановић (Жагубица).  Једногласно је усвојен предлог. 
На предлог председника једногласно је изабран Надзорни одбор у саставу: Славиша Милутиновић (Пожаревац), председник и чланови: Златко Стокић (Велико Градиште) и Ранђел Миленковић (Жагубица). 
Скуп је поздравио Томислав Ивановић, председник ФСБО обећао да ће сваку акцију као и до сада судијска организација да има подршку Савеза и пожелу успех у раду новом Извршном одбору судијске организације ФСБО. 
На крају седнице скупштине Горан Милановић, уручио је златне плакете Томиславу Ивановићу, председнику ФСБО и Драгиши Јовановићу, ген.сек. ФСБО на подршци и помоћи у реализацији свих пројекта у протеклом мандату, златне плакете уручене су и донаторима Радиши Живановићу (Евротрговина) и Војкану Бојатовићу (Минел Еним) који су помогли донацијама у куповини дресова марке Келме за судије све три лиге ФСБО и тренерке за Комисију за семинар.
Са овим је завршила рад Скупштина.