Фудбалски Савез Браничевског округа

Његошева 15 Л 11 П.Фах 94 12000 Пожаревац & Телефон 066-855-155-3 & Комерцијална банка 205-41648-80

ЈУБИЛЕЈ ФК „МИП МАЈДАН“ ИЗ ПОЖАРЕВЦА

ФУДБАЛСКИ КЛУБ „МИП МАЈДАН“ ПРОСЛАВИО 60 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА КЛУБА

У петак 24.новембра прослављен је вредан јубилеј ФК “МИП Мајдан” из Пожаревца, 60 година постојања и успешног рада клуба.
ФК“МИП Мајдан“ није престајао са радом и такмичењима од 1963. године па све до данас. Током тог периода такмичио се од Градске лиге Пожаревац до Српске лиге где је успешно играо неколико година крајем прошлог века.
Свечана академија доделе плакета и захвалница спроведена је у ресторану “Хиподром” где су госте дочекали чланови Управе клуба, Драган Костић, Сретен Симић, Првослав Тилић, Игор Радуљ, Младен Јанковић и други. Председник Управног одбора Раде Јовић због здравсвених проблема није могао да присуствује свечаности.
Прослави јубилеја присуствовали су бивши играчи клуба као, садашњи првотимци и гости. На прослави јубилеја испред ФСБО били су приситни Александар Стојадиновић председник ФСБО, Бојан Карановић генерални секретар ФСБО и Емил Јанковић технички секретар ФСБО.
Поводом јубилеја штмпана је књига “Витештво крај пруге” где је са садржајем исте присутне упознао аутор књиге Драган Живановић и презентовао исту где је обухваћено од оснивања клуба па све до данашњег дана такмичења у којим је играо клуб и где су поменути и сви играчи који су наступили.
Члан Управног одбора Драган Костић уручио је плакете ветаранима клуба као и захвалнице свима који су помогли да се реализује прослава 60 година постојања клуба. Александар Стојадиновић председник ФС Браничевског округа уручио је златну плакету Драгану Костићу за 60 година постојања клуба.
Драган Костић члан Управног одбора клуба уручио је посебне поклоне поводом јубилеја клуба и то дрес клуба са бројем и презименом, а поклоне су добили Саша Павловић градоначелник града Пожаревца са бројем 1, Миодраг Девић Човрга најстарији живи фудбалер ФК”Мип Мајдан” са бројем 9 и Гордана Благојевић супруга покојног Зорана Благојевића Благоја дугогодишњег председника ФК”Мип Мајдан” са бројем 10.

ФК“МИП МАЈДАН“ Пожаревац прослава 60 година (1963 – 2023)

Александар Стојадиновић председник ФСБО и Драган Костић члан УО ФК“МИП Мајдан“

СПОРТСКИ ЖУРНАЛ – 04.12.2023.