Фудбалски Савез Браничевског округа

Његошева 15 Л 11 П.Фах 94 12000 Пожаревац & Телефон 066-855-155-3 & Комерцијална банка 205-41648-80

ПОЧЕЛЕ ШКОЛЕ ЗА НОВЕ ТРЕНЕРЕ

ТРЕНЕРСКА УЕФА „Ц“ ЛИЦЕНЦА И УЕФА ГРАСРУТС ЛИДЕР СЕРТИФИКАТ – РЕСТОРАН „ПРЕПОРОД“ ЗАБЕЛА (недеља 10.12.2023.)

У организацији ОФТ ФС Браничевског округа у недељу 10.12.2023.године у ресторану „Препород“ у Забели 21 кренуо је школовање за тренерску УЕФА „Ц“ лиценцу (4 генерација полазника на територији ФСБО) и 15 кандидата за УЕФА Грасрутс лидер сертификат (трећа генерација на територији ФСБО). Обадве школе првог дана предавања су обједињене а већ од другог дана предавања наставиће се школовање свака по свом програму. Пре почетка предавања званично је отворио школу Саша Ранковић председник тренерске организације ФСБО, који је поздравио све присутне полазнике, пожелео им успешан рад и да заврше школовање и да већ у пролећном делу пренесу своје стечено знање на своје играче и на игру својих клубова. На отворању школе био је присутан и Драган Савић потпредседник тренерске организације ФСБО, који је задужен за школовање нових тренера, изнео им план и програм школовања и начин како ће да комуницирају и да се информишу. Испред ФСБО све присутне поздравио је и пожелео им успешно школовање Бојан Карановић генерални секретар ФСБО. Првог радног дана из едукативног центра тренера ФСС предавачи су били Предраг Стојановић и Горан Ћурчић из Крагујевца. Завршетак школовања очекује се почетком маја 2024.године.

У школу за тренерску УЕФА „Ц“ лиценцу кренуо је 21 кандидат, а то су: Александар Муљајић, Давор Војиновић, Иван Недељков, Небојша Стефановић, Слободан Јовић, Урош Матић, Владимир Живадиновић, Михајло Стојковић, Дејан Динић, Слађан Илић, Ђорђе Бранковић, Вељко Туфегџић, Драгиша Пенчић, Ненад Славковић, Иван Јевремовић, Милош Мирковић, Милан Новаковић, Василије Мартиновић, Ђорђе Недељковић, Драган Продановић и Лука Радивојевић.

У школу за тренерски УЕФА Грасрутс лидер сертификат кренуло је 15 кандидата, а то су: Александар Илић, Марко Јанковић, Саша Миленковић, Живојин Лазаревић, Саша Секулић, Јовица Јовић, Душан Марковић, Филип Живановић, Срђан Дулкан, Ненад Марковић, Милош Јањић, Дејан Кељић, Марко Мишић, Александар Негић и Срђан Антић.

Школе ОФТ ФСБО за тренерску УЕФА „Ц“ лиценцу и УЕФА Грасрутс лидер сертификат – 10.12.2023.

Драган Савић потпредседник ОФТ ФСБО, Саша Ранковић председник ОФТ ФСБО и Бојан Карановић генерални секретар ФСБО

РЕЧ НАРОДА – 19.12.2023.