Фудбалски Савез Браничевског округа

Његошева 15 Л 11 П.Фах 94 12000 Пожаревац & Телефон 066-855-155-3 & Комерцијална банка 205-41648-80

ФС Браничевског округа добио 16 нових тренера

ЗАВРШЕНО ШКОЛОВАЊЕ ЗА ТРЕНЕРСКИ УЕФА „ГРАСРУТС ЛИДЕР“ СЕРТИФИКАТ И ДОБИЈЕНО 16 НОВИХ ТРЕНЕРА НА ТЕРИТОРИЈИ ФСБО

У суботу 20.01.2024.године у ресторану „Препород“ у Забели завршено је школовање за за тренерски УЕФА „Грасрутс лидер“ сертификат и добијено је 16 нових тренера на територији ФС Браничевског округа.

Комплетно школовање спроведено је у ресторану „Препород“ у Забели, предавачи су били из Центра за едукацију фудбалских тренера ФСС: Предраг Стојановић и Горан Ћурчић, једну тему предавао је и лиценцирани тренер Драган Савић потпредседник ОФТ ФСБО.  На завршном окупљању школу су поздравили Александар Стојадиновић председник ФСБО, Саша Ранковић председник ОФТ ФСБО и Бојан Карановић генерални секретар ФСБО и пожелели им срећу и успех у будућем тренрском раду. Тренери са „Грасрутс лидер“ сертификатом могу да наставе школовање за УЕФА „Ц“ лиценцу.

Звање тренера са УЕФА „Грасрутс лидер“ сертификатом по полагању завршног испита стекли су:  Александар Илић, Марко Јанковић, Саша Миленковић, Живојин Лазаревић, Саша Секулић, Јовица Јовић, Душан Марковић, Филип Живановић, Срђан Дулкан, Ненад Марковић, Милош Јањић, Дејан Кељић, Марко Мишић, Александар Негић, Срђан Антић и Бојан Божановић. 

,

РЕЧ НАРОДА – 23.01.2024.